Şekerbank’tan tüm banka ATM’lerinden ‘ücretsiz para çekme’ imkânı

11.09.2020

Şekerbank, yeni hizmetiyle müşterilerinin ATM ağını genişleterek tüm bankaların ATM'lerinden ücretsiz para çekme imkânı sunuyor. Banka, yurt içindeki farklı bankaların ATM’lerinden ayda 3 kez, toplamda 3.000 TL’ye kadar para çekme işlemini müşterilerine ücretsiz sunacak.

Şekerbank, müşterileri için günlük hayatı daha kolay hale getiren yeni bir hizmete imza attı. Bankanın yeni hizmetiyle tüm müşterileri, yurt içindeki farklı banka ATM’lerinden ayda 3 kez, 3.000 TL’ye kadar para çekme işlemini ücretsiz gerçekleştirebilecek. Şekerbank, nakit çekmek için ATM aramaya gerek bırakmayan yeni hizmeti çerçevesinde müşterilerinin zamandan tasarruf etmesini sağlayacak. Ücretsiz ATM imkânından yararlanmak isteyenlerin, 2 adet otomatik ödeme talimatı vermesi yeterli olacak.

Tuğbay Kumoğlu: “Hayatı daha ekonomik ve kolay hale getirmeye devam edeceğiz”
Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, müşterileri için hayatı daha ekonomik ve kolay hale getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Pandemi nedeniyle nakit taşıma konusunda daha az istekli olunsa da küçük tutarlı ödemelerin çoğunlukla nakit yapıldığını gözlemliyoruz. Diğer taraftan özellikle yoğun bölgelerde ATM önlerinde sıra olabiliyor. Biz de müşterilerimizin hayatlarını daha ekonomik ve kolay hale getirme amacıyla, Şekerbank kartlarıyla diledikleri bankanın ATM’sinden ücretsiz nakit çekebilme imkânı sunduk. Yeni uygulama ile birlikte Şekerbank müşterileri 50 binin üzerindeki ATM’den bu hizmeti ücretsiz alabilecekler. Hayatı kolaylaştırmak için müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.