Taksit Ertelemeli Bayram Kredisi Şekerbank’ta

12.05.2020

Şekerbank, yaklaşan Ramazan Bayramı’na özel müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kampanya başlattı. Banka, 60 aya varan vadelerin yer aldığı kampanya kapsamında, %0,79’dan başlayan faiz oranları ve 3 ay taksit erteleme imkânı sunuyor.
Şekerbank ayrıca finansman desteğinin yanı sıra Şeker Bonus Kart ile yapılan gıda alışverişlerine hediye Bonus veriyor.

Şekerbank, bayram öncesinde nakit ihtiyacı artan bireysel müşterileri için kampanya başlattı. Banka 60 aya varan vadelerin yer aldığı gelenekselleşen kampanyası kapsamında, 3 ay taksit erteleme imkânı ve %0,79’dan başlayan faiz oranlarıyla finansman desteği sağlayacak.

Şekerbank ayrıca Şeker Bonus kart sahiplerine, 26 Mayıs’a kadar üye işyerleri ve online marketlerde gerçekleştirecekleri 125 TL ve üzeri ikinci alışverişlerinde 20 TL hediye Bonus, toplamda 100 TL hediye Bonus fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılmak için müşterilerin, harcama yapmadan önce “KATIL” yazıp, 7353’e SMS göndermesi yeterli olacak.